Sunday, February 21, 2010

CONGRATS CHELSEA, THANX EVERTON !!!!!!

Wuahahahahahh!!!!!!!!!!!!!
Chelsea tetap terbaik la... Beza point chelsea n man u dah semakin bertambah.... Memang terbaik la game mlm n pagi ni.... Pagi ni Drogba memang terbaik gile la..... huuhuhuh!!!!!!!! Puas hati aku... Dapat jugak jauh kan sket points chelsea dari yang lain especially Man U !!! Congrats la CHELSEA sbb menang pagi ni 2-0 lawan Wolverhampton... Nnti ade la tu mulut2 yang kate "Boleh la CHELSEA, lawan team lopek je"..... Ada aku kisah dengan team mane chelsea menang!!!! Janji dapat luas kan jurang perbezaan point chelsea dengan team lain......

Walau pun hari ini perut masuk angin, BILA TGK BOLA HARI NI HILANG TERUS LA SAKIT.... TERKELUAR SEMUA ANGIN DALAM BADAN !!!!!! TERUS SIHAT AKU.... Alhamdulillah!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hehehehhe!!!!!

pasal pic ni jgn marah plak... tp???
same x mcm shrek????

Mane kononnya penangan goal Rooney tu????? Satu pun tak de dari Rooney kali ni... Tu la sebelum ni berlagak je sume... Termasuk la peminat fanatic gile Man U... Sori la ye member2 aku yang fanatic Man U tu... Wuahahah!!!!!!!!!! Tu la Rooney, nk sgt jadi macam 'kacang yang lupakan kulit'... HEHEHEHEHE!!!!!!!!!!! Kan dah kalah 3-1 dengan EVERTON !!!!!!! Chelsea pun kalah gak ngan Everton hari tu tp just 2-1.... Memang la beza satu goal je... tp????? 1 goal ada makna yang cukup besar tu........ heheheh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kepada sesiapa yang baru terasa nak beralih minat kat Man U tu, hentikanlah k.... tak payah la nak berangan lebih.... Lebih baik pilih EVERTON !!!!! wuahahahahahha!!!!!!!!!!!!!

Anyway,
CONGRATS TO CHELSEA !!!!!!!!!!!!!

Thanx everton !!!!!!!!!!!!!!!!!

CHELSEA TETAP DIHATI !!!!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

myfuzzyworld said...

Salam,

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

anummss said...

hahaha..
comey r pic tuh.. (^_^)

~~natakafisha~~ said...

cam jiwang jerk..
hehhheheh...
i dah follow u, plz follow me bck kay...
salam kenal..