Tuesday, July 5, 2011

MIZZI KEMBALI SELEPAS LAMA MENYEPI

sorry sume.. mizzi lama x update blog ni kn.. hehe.. mizzi bz sket la.. satu lg agak malas sket skang ni nk update2 blog...

ni pun sbb tbe2 rasa bersalah plak ble lama sgt x update.. sorry tau sume...

aduh.. boring nye cuti lama2 sgt camni.. 4 bln plak tu.. cuti sem kali ini, smpi bln 9.. nnti bln 9 bru masuk stdy balik... boring dh cuti ni.. hehe

ble time stdy, sibuk x sabar nk cuti.. ble dh cuti, hahaha pdn muka... dh xlarat plak dh.. xsabar rasa nye nk masuk stdy balik

skali lg mizzi minx maaf kat korang sume sbb dh lama x update blog ni.. bese la... dh malas dh skang ni nk update2 ni.. hehe.. nnti klu ade mase lg, mizzi update lg k.. sorry sume.. salam...

2 comments:

ATHIRAH AZLAN said...

salam abg mizzi!
haaa..dh lma tk update blog..betol..sy stuju! mmg sngat bosan cuti lama2..sy ni bru hbis mtrik bln 4 hr tu..wktu tgh exam, mmg rasa tak sabaq2 nak habis matrik n cuti 5 BULAN..skg bla dh cuti, mmg rasa boring sngt2..tk tau nak buat apa..macam tu la selalunya kita kan..hahahha

eh...abg mizzi ni uitm shah alam ka? skg umor brapa? (suka hati ja panggil abg..hahah..) ambek kos apa? brpa thn kt uitm?

sbb klu btoi uitm shah alam, sy ni bakal student uitm shah alam gk..nnt bln 9 baru masuk..=)))

Mizzi Ifwat said...

Uitm shah alam... koz civil engineering.. huhu.. koz ape?