Tuesday, December 21, 2010

MIZZI DAH NAK BALIK KL, SEDIH LA...

Hi sume..... mizzi sedih la.... 23 ni mizzi dh nk balik kl dh.... sedih sgt nk tinggal kn kedah... mizzi sedih sgt nk tinggal kn family angkat mizzi kat alor setar ni... ble mizzi dh smpi kl nnti mizzi xbleh dh mcm ni lg... mesra2, suka2, gembira2, sume tu dh x same dh mcm kat sini..... sob2..... sedih sgt....





lps ni dh xbleh mizzi nk tgk tmpt2 ni.... sbb mizzi x tau ble lg bleh smpi sini... mizzi dh sibuk ngan stdy balik.... susah nk dtg sini balik.. klu ye pun time cuti sem je.... sedih la..... rasa mcm susah sgt nk tinggal kn dorang....

mizzi rase konpem mizzi nangis nk balik kl nnti... x tau la camne mizzi dlm bas otw balik kl nnti... pagi mizzi, tengah hari mizzi, ptg mizzi, malam mizzi, dh x sama mcm ni dh nnti,.....

hope adik2 mizzi kat sini sentiasa ingt mizzi k... jgn lupa kn mizzi k.... mak, abah, thanx sbb sudi jaga mizzi kat sini.... hope keberadaan mizzi kat sini x menyusahkan mak n abah k... mizzi janji, klu ade mase free n di izinkan allah mizzi akn dtg lg k...

mizzi x kn lupa contact adik2, mak n abah kat sini... mizzi syg sumenye kat sini... sbenar nye mizzi x sanggup nk tinggal kn kedah tp mizzi ade family gak kat kl.. pas2 nk masuk sem baru dh ni... :'-(

sedih sgt.... hope dpt jmpe lg sume kat sini...

2 comments:

FahruL said...

dengan pertemuan itu wujud kasih sayang..
dengan perpisahan itu terbit kerinduan...
insyAllah klu rzki, akan dtg lgi pluang...

Mizzi said...

huhu....
btul3...