Thursday, September 16, 2010

APA MASALAH KORANG??????


Ape la agak nya masalah korang ni.... Please la berfikiran matang sket... one more thing, klu nk ckp tu berfikir la sket... nnti ble dh ckp, salah ckp pas2 nnti org len bengang...

Korang ni please la len kli jgn nk tunjuk pandai sgt... think before u make any desicion... ble bercakap tu cermin la diri sendiri... tgk diri tu... did u do what u said????????????????

Jangan nk tunjuk pandai sgt la... Ko bkn nye bercakap ngan org bodo... nk menipu or kena kn org pun, tgk la ngan sape ko ckp.... JGN BODO SOMBONG LA....

Sorry la kpd pembaca sume... ari ni nk lps kn perasaan sket....
camne pun, mizzi nk amik kesempatan ni untuk ucapkan Selamat Menyambut Hari MALAYSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sempena hari MALAYSIA ni, mizzi nk minx maaf lg walau pun dh minx maaf mase posting raya ari tu..
mizzi nk minx maaf especially posting kali ni agak emo sikit,.. ade peristiwa yang menyakitkan hati td.. so i need to use this blog utk lps kn geram...

Thanx k kerana sudi baca n dgr bisikan hati mizzi k....

5 comments:

Nur Zalikha binti Halim said...

Relax mizi.. Next week dah start klas blek, dah start suma kebengangan. This week kita chill dulu yo :]

Mizzi said...

hehe....
tau xpe...

start je class, mcm2 nk kne wat ni...
huhu !!!!

jannahpengguin said...

wow.. marahnye..

cik ungu said...

err..first post bace da kene mara..huk ~

yieehaa..mara lagi...~

p/s : owh blog kau yg purple..obsesnya aku dengan purple~

Mizzi said...

oppss
sorry cik ungu...
time tu tgh marah ...
heheheh

thanx sbb sudi comment.