Friday, April 23, 2010

ALHAMDULILLAH !!!!!!!!!!! SELESAI SUDAH SOLID MECHANIC

Akhirnya selesai juga satu paper... Alhamdulillah paper solid mechanis x susah sgt... ak still bleh buat la... btul or x tu ltak no 2 yang penting ak bleh buat.. x de yg ak tinggal... sume ni pun sbb ak stdy bagai nk gle... stdy smpi x cukup tdo... org stdy ak stdy, org tdo ak still stdy.... ape mcm??? hebat x??? heheheheh!!!!!!!!!!!!

bersepah gle... stdy ke ape ni???

laptop tu penting... always mendampingi ak...

Tp ak kne ingt yang ak ni still ade 3 paper nk kne stdy n tempuh... i hope dpt jawab la 3 paper yg berbaki ni.... skang ni aku nk kne focus stdy subjek SURVEY plak.... subjek yang ak rase agak susah.... subjek ni plak byk theory... kire pun ade gak... dh la test survey ari tu hancur.... Harap2 bleh la ak buat exam paper survey ni...

Korang doa kn k utk exam ak yg lg 3 paper ni... ak pun doa kn utk korang gak... Ak harap korang sume dpt jwb paper wxam korang... semoga prestasi exam kte sem ni lebih baik daripada sem lepas.... AMINNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

FahruL said...

huahuahua..
giler r care stdy.. O_o
leh dpt 4 flat nih...
all da besh mizi!

p/s: mmg kne r bilik bsepah gitu?
hahahaha =D

Mizzi said...

huhuhuhu....
thanx...
gudluck kat ko k....